- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herkese merhaba, bunu mevcut bir konu altına göndermeye başladım ama yeni bir başlık açmaya karar verdim. Yeni a7rii hakkında haberler çok sakin değil mi diye düşünen başka kimse var mı? Genellikle bir kamera güncellemesinde orta düzeyde değişikliklerle yeni bir sürüm olduğunda daha fazla ilgi beklenir ama oldukça sessiz görünüyor! Sony'nin, öncü sanatçılarından bazılarının a7rii ile çekim yapmasına izin verip insanların piksel pimlemesi ve heyecan yaratması için bazı yüksek çözünürlüklü dosyalar paylaşacaklarını düşündüm ama neredeyse hiçbir şey görmedim. Aynı şekilde, sıkıştırılmamış raw dosyalarının üretileceğine dair henüz herhangi bir haber almadım! umarım a7rii'yi ön sipariş verenlerden bazıları gerçek kullanıcı fotoğrafları ve dürüst görüşler paylaşır. Sık sık dışarı çıkar ve fotoğraf çeken bir fotoğraf grubum var ve onlardan biri ön sipariş verdiği için sonuçları görmeyi dört gözle bekliyorum, ayrıca bana siparişi verirken B&H'den sipariş verdiğini ve ona söylediklerini söyledi. gelirken 2 pil ve ayrı bir şarj cihazı ile birlikte geleceğini ve ayrıca benim hoşuma gitti ve sony'nin tüm a7 serisi kameralara iki pil ve bir şarj cihazı vermesi gerektiğini düşündüm.